Thuis

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop
Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop
Klantenoverzichten
Dit is een kwaliteitsmachine, zeer goed en met goede sterkte (niet broos plastiek als op andere machines) wordt geconstrueerd verbindingen op alle handvatten dat. Ook genoten wij van uitstekende klantenservice van Co van de de Lasertechnologie van Peking Stelle, dat vragen beantwoordde en onmiddellijk de dienstkwesties en beroeps behandelde.

—— Dinka

Hello, Stelle-Laser is werkelijk betrouwbaar bedrijf, kocht ik de diodelaser van hen en ik testte het ik houd van het tot dusver een! Ik houd van mijn embleem op het scherm!!! dankuwel!

—— Tejarat Mahan

Ik houd van deze zeer zeer zeer goede laser.

—— Maria

wij hebben een zeer goede verhouding met de Laser van Peking Stelle, kopen wij Diodelaser 808nm van hen ongeveer 6 years.they zijn zeer vriendelijke en goede leverancier.

—— Vanessa

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De Verplichting van de naverkoopdienst

 

Het werk van de naverkoopdienst is belangrijk van ons marketing en verkoopwerk. De verstrekte kwaliteit van de dienst zal niet alleen het bedrijfkrediet, beïnvloeden maar ook zal dicht betrekking hebben op het veilig runnen van het materiaal. om de goede reputatie te handhaven, zal STE strikt relevante nationale regelgeving over product-Kwaliteit Wet waarnemen en zal hoogte - kwaliteitsproducten van het principe van gastvrije ontvangst, de enthousiaste dienst, snelle reactie en snelle resolutie voorzien. Wij zullen bewust het werk van de naverkoopdienst in volledig uitvoeren en zullen als volgt verbintenis aan onze cliënten aangaan:

 

1.The het bedrijf van de Lasertechnologie Co.Ltd van Peking Stelle neemt de kwaliteitsborging en het levenslange onderhoudssysteem voor zijn verkocht materiaal, de waarborgperiode is 12 maanden, begint de berekende datum aangezien het de fabriek verlaat;


2.If het materiaal is werkloos op de normale gebruikende voorwaarde, identificeerde het bedrijf van de Lasertechnologie Co.Ltd van Peking Stelle het aangezien het product zelf probleem, het bedrijf de gebroken delen kosteloos zal vervangen en de vrije onderhoudsdienst voor u binnen de garantie zal verlenen.


3.Provide de nieuwe gebruiker met de van de kliniekgids en verrichting instructie;


4.Provide de het levenslange technische instructie en adviseren;


5.Instant de garantiereactie, zal het bedrijf de volledige oplossing binnen 24hrs nadat de klant neemt de garantiewaarborg en het zal oplossen verstrekken, waren de professionele ingenieurs verantwoordelijk voor de onderhoud en vervangings (niet last tijdens de garantieperiode) dienst wanneer het product het zelf probleem heeft;


6.All de onderhoudsuitgave binnen de waarborgperiode zal door de Lasertechnologie Co.Ltd worden gedragen van Peking Stelle;


7.The de gehele machine of de delen werden beschadigd voorbij de garantieperiode, zal het bedrijf de de kosten en de dienstprijs aanrekenen van het deel nadat het materiaal werd hersteld of werd vervangen.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Certificaten
 • Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:NO.0B170504.BSLUD69

  Uitgiftedatum:2017-05-04

  Vervaldatum:2022-04-03

  Scope / Range:IPL SHR E-light RF Treatment system

  Uitgegeven door:ECM

 • Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:NO.0B170316.BSL0S97

  Uitgiftedatum:2017-03-16

  Vervaldatum:2022-03-15

  Scope / Range:Diode laser treatment system

  Uitgegeven door:ECM

 • Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

  Standaard:CE

  Aantal:NO.0B170504.BSLUD72

  Uitgiftedatum:2017-05-04

  Vervaldatum:2022-05-03

  Scope / Range:Q-switch ND Yag Laser and Long Pulse Treatment System

  Uitgegeven door:ECM

 • Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

  Standaard:ROHS

  Aantal:ENC171124GZ64R1

  Uitgiftedatum:2017-11-24

  Scope / Range:Diode Laser Hair Removal Machine

  Uitgegeven door:ENC

Contactgegevens
Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Peter

Tel.: 86-10-53655034

Fax: 86-10-53655034

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)