Thuis

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Lasertechnologie van Peking Stelle, Ltd werd opgericht in 2010, dat een professionele fabrikant met de integratie van onderzoek, productie en distributie is. Wij dringen altijd over het beleid van „gecentreerde mensen, technologische marktgerichte innovatie aan,“ en hebben een beheer, technologie en distributieteam van hoogte - kwaliteit, high-tech, hoog rendement.

Onze producten bevat IPL, e-Licht systeem die, snelle het haarverwijdering van SHR, SSR-huidverjonging, 808nm-het systeem van de het haarverwijdering van de diodelaser, q-Schakelaar 532/1064/1320nm en lasersysteem, Cryolipolysis, rf opheffen aanhalen. Onze zaken omvatten wereldwijd meer dan 100 landen en bezitten het uitvoerige netwerk van de naverkoopdienst. Wij hebben de vergunning van de invoer en de uitvoer en onze producten zijn uitgevoerd naar Azië, Midden-Oosten, Noord-Amerika en Europa. Wij hebben het Certificaat van Ce & ROHS-. Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van het beste en de hoogte - de kwaliteitsproducten, het uitstekende team en de goede ideeën is geëngageerd om aan elke specifieke behoefte van klanten met innovatie te voldoen!

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 
Waarom koop schoonheidsmachines van Stelle-Laser?
 
1. De schoonheidsmachines equipted met Hoogte - kwaliteits Originele Materialen: De Stellelaser heeft bouwstijl een samenwerkingsverhouding op lange termijn met vele materiële leveranciers van het wereldmerk, zoals Coherente de V.S. (nu zijn de V.S. Coherente en Duitse Dilas één bedrijf, hetzelfde merk. Voor meer informatie, te controleren gelieve Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.www.dilas.com), het UK Fristlight, Frankrijk Schneider, Japan HCG Hitachi, Italië Fluidotech, de beste IPL voeding van China Flysec en Dazhi, Duitsland Ebmpapst etc….

2. Strikt Systeem voor kwaliteitscontrole: Om hoge en stabiele kwaliteitsmachines te maken, Stelle-heeft de Laser zeer strikte controle van vervangstukken aan arbeider, van het assembleren van procedures aan machine het verouderen test. In elk aspect dat wij het best van het beste hebben achtervolgd. Slechts strevend naar het aanbieden van prima schoonheidsapparaten aan cliënten wereldwijd.

3. Steun van leven de Vrije Naverkoop: De Stellelaser biedt leven vrije en volledige naverkoopsteun aan. - met inbegrip van machineinstallatie, laser opleiding, machineonderhoud en machine het herstellen. Klik hier om waar na verkoopgevallen van de Laser van Peking te zien Stelle.

4. De vrije EMBLEEMdienst: De Stellelaser biedt de vrije embleemdienst aan die met inbegrip van het gezette embleem van de cliënt op machineshell of embleem aan machinesoftware. Voor EMBLEEM op machineshell, zijn er 3 opties. De cliënten kunnen van EMBLEEMdruk, EMBLEEM plastic deeg en het deeg van het EMBLEEMmetaal volgens de vraag kiezen
Voor EMBLEEM op machinesoftware, zullen wij EMBLEEM aan animatie zodat wanneer het aanzetten van de machine, het EMBLEEM van de cliënt zullen knallen first.LOGO-uit gevallen maken:

5. Fabrieksprijs voor de Machines van de Laserschoonheid: De Stellelaser is de professionele fabrikant van de schoonheidsmachine, van de diodelaser, IPL SHR en Q van de productendekking de laser van schakelaarnd yag. Wij concentreren ons slechts op deze 3 types, en wij maken elk type aan beste. Wij verstrekken beste fabrieksprijs voor al onze machines. Zodat onze verdelers in lokale markt concurrerender kunnen zijn en onze eindgebruikercliënten hoge en stabiele kwaliteitsmachine met betaalbare prijs kunnen kopen.
Stellelaser die zich op het samenwerken met u verheugen!
Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Co. van de de Lasertechnologie van Bejingsstelle, Ltd is de belangrijke fabrikant van de schoonheidsmachine van China dat in 2010 vestigde. 

Onze produts behandelen het materiaal van de volledige waaierschoonheid zoals Diodelaser 808nm, de drievoudige golflengten van de diodelaser 808nm 755nm 1064nm, q-de laser van schakelaarnd yag, OPTEERT IPL SHR e-Lichte en multifunctionele schoonheidsmachine combinerend boven handvatten.


Sinds het begin, neemt de Laser van Peking Stelle „kwaliteitsrichtlijn, klantenrichtlijn en werknemersrichtlijn! “ als motto. Wij plaatsen ons R&D, productie en na de verkoopdienst afdeling onder dit motto.

Na jaren ontwikkelingen, hebben wij nu de gevorderde prodctionlijn, de stabiele en deskundige assemblagearbeiders, de geaccumuleerde ervaringen van technologie en de ervaren R&D-kerels.

Onder de principes van uitstekende kwaliteit, de hoog-efficiënte dienst, concurrerende prijs en op tijd levering, zijn wij één van de meest vertrouwde op partners van vele bedrijven geworden en een goede reputatie over de hele wereld gewonnen.
 

In December 2014, lanceerde het de Laserbedrijf van Peking Stelle de diodelaser combineert Nd: Yaglaser 2 in-1 machine. Dit is eerste zelf-ontwikkeld van China, ontwierp 2 in-1 haarverwijdering en van de tatoegeringsverwijdering machine.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Diodelaser 755 808 1064nm-Energie:

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.


In Februari 2015, lanceerde het de Laserbedrijf van Peking Stelle de diodelaser combineert IPL.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 

In April 2015, ontwikkelde het de Laserbedrijf van Peking Stelle met succes 4 in-1 mufti-functionele de diodelaser van het schoonheidsapparaat + e-Light+ndyag+RF. Dit is eerste en slechts het bedrijf in China dat een combinatie van diodelaser en andere functies in 4 handvattenmachine kan vervaardigen. Het keurde modulair ontwerp goed, gebruikt elke functie een afzonderlijke onafhankelijke voeding, die zeer stabiel en intelligent is.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 

In 2016, begon Peking Stelle Laser Company listig en ontwikkelend de instrumenten van de haarverwijdering met grotere vlekken, en lanceerde de markt na het strenge testen en massaproduktie begin 2017. Het vlekgebied is 15*30mm en de energie is 1200watts. Dit is ook de meest geavanceerde technologie in de industrie van het de schoonheidsinstrument van China.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Diodelaser 755 808 1064nm-machine1200w Energie 

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : STELLE-LASER

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop Van goede kwaliteit de Diodelaser van 755nm 808nm 1064nm voor verkoop